Невена Христова от  днес ни разказва за хората, родени в седмицата

...
Невена Христова от  днес ни разказва за хората, родени в седмицата
Коментари Харесай

Тайната на оригиналните Близнаци

Невена Христова от  днес ни споделя за хората, родени в седмицата сред 3 – 10 юни. Вижте какво символизира този интервал за тях.

Ключовите думи за родените в интервала са Нов език . Това време подхожда на завършването на гимназия, когато младежът се готви или да постъпи в университет, или да се причисли към света на работещите. По време на този значим временен интервал се вземат значими решения, които би трябвало да се възнамеряват и разгласят. Критичното мислене става все по-решаващо , както и мощното заявяване на характерността.

Хората,, желаят да бъдат истински и стигат даже до това да изобретят собствен личен език. За тях езикът на тялото и други невербални средства на връзка могат да са могъщи средства за изложение. Тези хора са необикновени и не го крият .

Понякога на тях им е мъчно да проумеят, че и езикът, който употребяват, и посланието, което желаят да предадат, могат да са сложни за разбиране от един елементарен човек. И в последна сметка да се окажат доста фрустрирани, когато отсрещната страна не ги схваща . Тъй като те нормално не се придържат към една съществена концепция, а употребяват голям брой думи и причини, смисълът може да се загуби.

Родените в интервала са извънредно директни . Те могат да са хапливи, иронични и саркастични и знаят по какъв начин да нараняват с думи. За да останат сполучливи и харесвани, би трябвало да стартират да си мерят думите.

Това са хора, които могат да бъдат сурови и към самите себе си . Тревогите им разкриват боязън от некомпетентност, да не наподобяват глупави или да не провалят другите. Необходимо е да изградят едно по-леко и умерено отношение към самите себе си.

Родените в интервала обичат да спорят и умеят да отстояват позицията си . Могат и да си служат с сексапил и съблазняване, с цел да завоюват в дебат. За тях е значимо да побеждават . Най-страшното за тях е да бъдат пренебрегнати или да не бъдат приемани сериозно.

Препоръки:

Не препускайте. Бъдете директни, само че и дипломатични в връзката си. Обръщайте внимание на усещането, което вършиме, както и на визията, която другите имат за вас. Мълчанието може да е злато . Отделете време, с цел да изградите стойностни връзки.

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР